Jouw klacht in kaart met de vrijblijvende screening

Meld je aan voor een vrijblijvende screening. Bij deze screening analyseren wij je klachten op verschillende vlakken. Hierdoor krijgen wij een goede indruk welke van onze specialisten je klachten het beste kan behandelen.

Het resultaat: Je komt direct bij een fysiotherapeut die jou klacht het beste begrijpt. Met zijn specialistische behandelingen kom jij zo snel mogelijk van je klachten af.

Tijdens de screening bespreken wij:

  1. Wat voor klachten je precies hebt?
  2. Hoe zijn deze klachten ontstaan?
  3. Welke behandelmethode past mogelijk het beste hierbij?
  4. Welke specialistische therapeut past bij de type klacht?

Besluit je vervolgens een afspraak in te plannen bij de aanbevolen fysiotherapeut, dan wordt dit direct gedaan. Hierdoor zit jij meteen op de juiste plek en kunnen wij samen aan de slag voor een zo goed mogelijk resultaat.

Een afspraak maken of vraag?

Aanmelden voor een vrijblijvende screening?

Wij zorgen ervoor dat je direct bij de fysiotherapeut komt die de klachten het beste begrijpt en kan behandelen.

Meld je direct aan voor de vrijblijvende screening door het invullen van het contactformulier. Onze frontoffice belt je terug en zal de screening met je uitvoeren. Je kan ons ook bereiken via onderstaande kanalen:

✉️ info@boddebouman.nl

📞 (0519) 22 34 33

File:WhatsApp.svg - Wikipedia (06) 39 43 49 76

De specialisten van BoddeBouman staan voor je klaar!

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, om de screening uit te voeren.
Het is niet gelukt om het formulier in te vullen, excuses voor het ongemak. Probeer het nogmaals of neem contact op met info@boddebouman.nl of (0519) 22 34 33.
Akkoord privacyverklaring en verzenden informatie naar BoddeBouman fysiotherapie & sportcentrum, zodat zij contact met mij op kunnen nemen voor het afnemen van een vrijblijvende screening. *