Sportfysiotherapie

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut

Ongehinderd aan de slag kunnen met je sport of een sportieve activiteit? De sportfysiotherapeut weet precies wat hiervoor nodig is. Hij behandelt en begeleidt jou om de sportieve doelen te behalen. Acute blessures of terugkerende problemen, de sportfysiotherapeut bekijkt het lichaam als geheel en gebruikt zijn extra kennis om de oorzaak van het probleem te vinden. De sportfysiotherapeut is er voor zowel de amateur- als topsporter.

BoddeBouman cirkel

Waar heb je last van?

Sportrevalidatie is uiterst geschikt voor het behalen van sportdoelen na een knie-, enkel- of schouderoperatie. Door middel van sport specifieke revalidatie, wetenschappelijke kennis en ervaring wordt ernaar gestreefd om het oude sportniveau weer te kunnen behalen. De sportfysiotherapeut overleg wanneer noodzakelijk met de trainer of begeleider om de sporters zo snel mogelijk weer actief te krijgen binnen zijn eigen sport/sportteam.

Sportfysiotherapie BoddeBouman

Het team

BoddeBouman heeft met Stefan Bodde een geregistreerd sportfysiotherapeut in huis. Johan Nieuwenhuis heeft jarenlang ervaring opgedaan bij FC Groningen en is onder andere fysiotherapeut van de eerste selectie geweest. Hun kennis en ervaring gecombineerd is uniek in de regio Noardeast-Fryslân.

Stefan Bodde Fysiotherapie

Stefan Bodde

Remko van der Kooi

Remko van der Kooi

Stefan Bodde Fysiotherapie

Stefan Bodde

Johan Nieuwenhuis Fysiotherapeut

Johan Nieuwenhuis

Whatsapp de Sportfysio: 06-51775368
BoddeBouman fysiotherapie dokkum sportfysio

Sportspreekuur

Elke maandagavond wordt een (vrijblijvend) sportspreekuur georganiseerd. Iedere sporter met sport gerelateerde klachten, blessures of vraagstukken kan zich hiervoor aanmelden. Tijdens het sportspreekuur wordt er gekeken naar de oorzaak van de klacht en worden adviezen gegeven over het herstel en sportdeelname. Aanmelden kan via 'WhatsApp de Sportfysio' (06-51775368) of door contact op te nemen met het frontoffice (0519 223433).

WhatsApp de Sportfysio

Fysiotherapeuten Stefan en Johan staan klaar voor alle sporters van Noardeast-Fryslân. Je kan ze maandag en vrijdag bereiken via 'WhatsApp de Sportfysio' op het nummer 06-51775368 voor vragen of advies over sportblessures.

De specialist voor:

· Acute spierblessures
· Pees blessures/aandoeningen
· Enkel/knie revalidatie na een operatie
· Voorste kruisband revalidatie
· Beoordelen van ernst van blessures
· Groeipijn of blessures bij kinderen
· Verantwoord sporten met onderliggende ziekte

Maar ook voor:
· Ondersteuning bij het behalen van een sportprestatie
(bijvoorbeeld een marathon)
· Het verbeteren van sportprestaties
· Het ondersteunen van trainer en verenigingen

Onze behandelmethoden: