Fysiotherapie in Dokkum (SportStudio)

Herstel en pijnverlichting op maat

Maak een afspraak

Fysiotherapie Dokkum (SportStudio)

Welkom bij de fysiotherapiepraktijk van BoddeBouman in Dokkum (SportStudio)! Wij zijn er trots op om hoogwaardige zorg te bieden aan mensen in de regio Dokkum die op zoek zijn naar herstel en pijnverlichting.

Ons deskundige team van fysiotherapeuten staat klaar om u te helpen uw optimale gezondheid en welzijn te bereiken. Of u nu een sportblessure heeft opgelopen, last heeft van chronische pijn of op zoek bent naar specifieke behandeltechnieken zoals manuele therapie en dry needling, wij bieden een breed scala aan specialisaties om aan uw individuele behoeften te voldoen.

Onze SportStudio in Dokkum is de plek waar u terecht kunt voor professionele fysiotherapie. We begrijpen dat herstel en pijnverlichting belangrijk zijn om uw dagelijkse activiteiten te kunnen voortzetten.

Adres

Bocksmeulen 33a
9101 RA Dokkum

Openingstijden

  • Dinsdagochtend: 08.00 – 12.00
  • Donderdagmiddag: 13.00 – 17.30
Contact opnemen

Onze Specialisaties

Bij onze locatie SportStudio in Dokkum stellen wij uw welzijn centraal. We begrijpen dat elke persoon uniek is en een individuele aanpak vereist. Onze fysiotherapeuten zijn gedreven professionals die voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze nemen de tijd om naar uw zorgen te luisteren, uw situatie te beoordelen en een behandelplan op maat te maken dat specifiek is afgestemd op uw behoeften en doelen.

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Dokkum hebben we een toegewijd team van fysiotherapeuten met verschillende specialisaties om aan uw behoeften te voldoen.

Alle Specialisaties

Fysiotherapie Dokkum

Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij uw herstel en pijnverlichting. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij bij onze SportStudio locatie in Dokkum u kunnen ondersteunen op uw weg naar een gezond en actief leven. Ons team van toegewijde fysiotherapeuten staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van uw herstelproces.

Onze locatie is gemakkelijk te vinden. Voor de exacte locatie kunt u de Google Maps-kaart raadplegen. Hierop vindt u gedetailleerde aanwijzingen om ons te bereiken.

Neem Contact Op.

Als u vragen heeft, een afspraak wilt maken of meer informatie nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.
Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Veelgestelde Vragen

Fysiotherapie is een paramedische discipline die zich richt op het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Door middel van verschillende technieken en oefeningen helpt een fysiotherapeut bij het verminderen van pijn, het herstellen van functies en het verbeteren van mobiliteit. Fysiotherapie kan nuttig zijn voor een breed scala aan aandoeningen, van sportblessures tot revalidatie na een operatie.

Ja, fysiotherapie is zeer geschikt voor de behandeling van sportblessures. Onze fysiotherapeuten hebben expertise in het begeleiden van sporters bij het herstelproces en het voorkomen van toekomstige blessures. Ze kunnen u helpen bij het verminderen van pijn, het bevorderen van genezing en het verbeteren van uw prestaties.

In de meeste gevallen heeft u geen verwijzing van een arts nodig om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut. U kunt direct contact met ons opnemen voor een afspraak. Sommige zorgverzekeraars kunnen echter een verwijzing vereisen voor vergoeding. We raden u aan om uw zorgverzekeraar te raadplegen voor specifieke informatie over uw dekking.

Het aantal fysiotherapiesessies dat u nodig heeft, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de aard en ernst van uw aandoening, uw individuele herstelproces en uw reactie op de behandeling. In het begin zal uw fysiotherapeut een evaluatie uitvoeren om uw specifieke situatie te beoordelen en een behandelplan op maat voor u op te stellen.

Suiderbaanstraat 1
9101 AM Dokkum
T (0519) 22 34 33

Birdaarderstraatweg 70
9101 DC Dokkum
T (0519) 22 34 33

Bocksmeulen 33a
9101 RA Dokkum
T (0519) 22 34 33

Holwert

Elbasterwei 2
9151 KP Holwert
T (0519) 22 34 33

Ternaard

Van Harinxmastrjitte 9
9145 TA Ternaard
T (0519) 22 34 33

Eanjum

Mûnebuorren 11
(De Dobbe)
9133 MA Eanjum
T (0519) 22 34 33

Haadwei 51a
9104 BC Damwoude
T (0519) 22 34 33

Blije

Farrewei 22
9171 LM Blije
(MFA Blije)

Bekijk onze andere locaties