Ervaren team van fysiotherapeuten in Dokkum (Sionsberg)

Welkom bij onze fysiotherapiepraktijk Dokkum (Sionsberg).

Maak een afspraak

Fysiotherapie Dokkum (Sionsberg)

We zijn verheugd u te verwelkomen in onze fysiotherapiepraktijk in Dokkum (Sionsberg), waar we toegewijd zijn aan het leveren van hoogwaardige zorg en behandelingen om u te helpen uw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Ons ervaren team van fysiotherapeuten staat klaar om u te begeleiden bij uw herstel en u te ondersteunen op uw weg naar een actief en pijnvrij leven. Met een breed scala aan specialisaties en een persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat u de beste zorg krijgt die u verdient.

We hebben ruime openingstijden die zijn afgestemd op uw drukke schema, zodat u gemakkelijk een afspraak kunt plannen die past bij uw behoeften.

Adres

Birdaarderstraatweg 7
9101 DC Dokkum

Openingstijden

  • Maandag: 08.00 – 19.00 uur
  • Dinsdag: 13.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 08.00 – 13.00 uur
  • Donderdag: 08.00 – 19.00 uur
  • Vrijdag: 13.00 – 18.00 uur
Contact opnemen

Onze Specialisaties

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Sionsberg begrijpen we dat elk individu unieke behoeften heeft als het gaat om fysiotherapie. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan specialisaties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze deskundige fysiotherapeuten hebben zich gespecialiseerd in verschillende gebieden om ervoor te zorgen dat we de meest effectieve behandelingen kunnen bieden.

Alle Specialisaties

Het Team Van BoddeBouman

Elk lid van ons team heeft zijn eigen expertisegebied en zal nauw met u samenwerken om uw individuele behoeften te begrijpen en een behandelplan op maat te maken dat het beste bij u past. We streven ernaar u te ondersteunen op uw weg naar herstel en welzijn.

Bij onze fysiotherapiepraktijk Dokkum (Sionsberg) hebben we een team van ervaren en toegewijde fysiotherapeuten die klaarstaan om u de best mogelijke zorg te bieden. Maak kennis met ons team.

Fysio Dokkum Damwald Stefan Bodde

Stefan Bodde

Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut MSc, Sport Performance Coach

Jorrit de Jong

Geriatrie Fysiotherapeut MSc, Neurologie, COVID revalidatie, Parkinson, COPD

Jelmer Schaaf

Fysiotherapeut, Geriatrie Fysiotherapeut MSc, Hartrevalidatie, Claudicatio

Fysio Magriet Dokkum Damwoude Damwald

Margriet van Meekeren

Fysiotherapeut, Geriatrie Fysiotherapeut MSc, i.o.

Fysiotherapeut Remko van der Kooi

Remko van der Kooi

Fysiotherapeut, Sportrevalidatie, GLI

Gryte Hoekstra

Fysiotherapeut, Hart revalidatie, Chronische pijn

BoddeBouman Fysiotherapie Geratrie Dokkum Damwoude Holwert Ternaard Eanjum

Robbert Trommel

Fysiotherapeut, Geriatrie fysiotherapeut MSc,

Ons team

Fysiotherapiepraktijk in Dokkum (Sionsberg)

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Dokkum (Sionsberg) staan we klaar om u te ondersteunen bij uw herstel en om u de best mogelijke zorg te bieden. We begrijpen dat uw gezondheid en welzijn belangrijk zijn, en we streven ernaar om u te helpen uw doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of als u vragen heeft. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze praktijk.

 

Onze fysiotherapiepraktijk te Dokkum (Sionsberg) is gevestigd op een gunstige locatie, namelijk op de Birdaarderstraatweg 70. U kunt ons gemakkelijk vinden op dit adres.

Neem Contact Op.

Als u een afspraak wilt maken of vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0519) 22 34 33.

Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een geschikte afspraak voor u in te plannen.

U kunt ook het contactformulier op onze website invullen om contact met ons op te nemen.

Veelgestelde Vragen

Onze fysiotherapiesessies duren gemiddeld 30 tot 60 minuten, afhankelijk van uw specifieke behoeften en het behandelplan dat met u is opgesteld. Onze therapeuten zullen de tijd nemen om uw situatie grondig te beoordelen en een behandeling aan te bieden die afgestemd is op uw individuele behoeften.

Fysiotherapiekosten worden vaak vergoed door zorgverzekeringen, maar de vergoeding kan per verzekeraar en polis verschillen. We raden u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te controleren op welke vergoedingen u recht heeft en of er eventuele beperkingen of vereisten zijn.

In de meeste gevallen heeft u geen verwijzing van een arts nodig om een afspraak te maken bij onze fysiotherapiepraktijk. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen voor een afspraak. Dit zorgt ervoor dat u snel toegang heeft tot de zorg die u nodig heeft.

We begrijpen dat het belangrijk is om snel toegang te krijgen tot fysiotherapiebehandelingen, vooral als u pijn heeft of beperkt bent in uw dagelijkse activiteiten. We streven ernaar om u zo snel mogelijk te behandelen. Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om een geschikte afspraak in te plannen op een tijdstip dat voor u uitkomt.

Bij uw eerste afspraak vragen we u om uw identiteitsbewijs, verzekeringsgegevens en eventuele medische informatie mee te nemen. Dit helpt ons om uw behandeling efficiënt te starten en ervoor te zorgen dat we een volledig beeld hebben van uw gezondheidstoestand.

Suiderbaanstraat 1
9101 AM Dokkum
T (0519) 22 34 33

Birdaarderstraatweg 70
9101 DC Dokkum
T (0519) 22 34 33

Bocksmeulen 33a
9101 RA Dokkum
T (0519) 22 34 33

Holwert

Elbasterwei 2
9151 KP Holwert
T (0519) 22 34 33

Ternaard

Van Harinxmastrjitte 9
9145 TA Ternaard
T (0519) 22 34 33

Eanjum

Mûnebuorren 11
(De Dobbe)
9133 MA Eanjum
T (0519) 22 34 33

Haadwei 51a
9104 BC Damwoude
T (0519) 22 34 33

Blije

Farrewei 22
9171 LM Blije
(MFA Blije)

Bekijk onze andere locaties