Fysiotherapie in Damwoude

Voor goed herstel van blessures, het verminderen van pijn en het verbeteren van je algehele gezondheid en welzijn.

Boek je screening

Fysiotherapie Damwoude

Of je nu een (sport)blessure hebt, moet revalideren of shockwave therapie nodig hebt, onze ervaren fysiotherapeuten helpen je minder pijn te ervaren.

Door onze locatie in het hart van Damwâld is goede fysiotherapie voor iedereen in de omgeving goed bereikbaar.

Adres van de praktijk

Haadwei 51a
9104 BC, Damwoude

Openingstijden in Damwoude

  • Maandag: 13:00 – 21:00
  • Dinsdag: 09.00 – 17.00
  • Donderdag: 09.00 – 17.00
Boek je screening

Onze specialisaties in Damwoude

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Damwâld hebben we diverse specialisaties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons deskundig en ervaren team in Damwâld is gespecialiseerd in de volgende gebieden:

Bekijk alle specialisaties

Het team van BoddeBouman

Ons toegewijde team bestaat uit hoogopgeleide fysiotherapeuten die zich voortdurend blijven ontwikkelen om de best mogelijke zorg te bieden.

Margriet van Meekeren – Geriatrie Fysiotherapie MSc, i.o.

Margriet heeft een passie voor het helpen van ouderen om hun functionele capaciteiten te behouden en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Met haar expertise in geriatrie fysiotherapie streeft ze ernaar om elke patiënt de zorg en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben.

Fysiotherapeut Raymond Mulder

Raymond Mulder – Manueel therapeut MSc

Raymond is gespecialiseerd in manuele therapie en heeft uitgebreide ervaring met het behandelen van uiteenlopende aandoeningen. Hij werkt nauw samen met patiënten om de onderliggende oorzaken van hun klachten aan te pakken en herstel te bevorderen.

Fysio Dokkum Damwald Stefan Bodde

Stefan Bodde – Sportfysiotherapeut MSc

Stefan heeft een passie voor sport en begrijpt de fysieke eisen die sporters stellen aan hun lichaam. Als sportfysiotherapeut helpt hij atleten bij het herstel na blessures, het verbeteren van prestaties en het voorkomen van toekomstige blessures.

Kennismaken met het volledige team

Gevestigd in hartje Damwâld

Hartje Damwoude aan de Haadwei 51A. Daar vind je de ervaren fysiotherapeuten die jou helpen naar een beter algehele gezondheid en welzijn.

Boek je screening

Neem contact op

Als u vragen hebt of een afspraak wilt maken, kunt u gebruikmaken van ons handige contactformulier op onze website. Vul eenvoudigweg uw gegevens in en een van onze teamleden neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Het is over het algemeen aan te raden om naar een fysiotherapeut te gaan als u last heeft van lichamelijke klachten, pijn of beperkingen in uw bewegingsapparaat, denk hierbij aan; pijnlijke gewrichten of spieren, sportblessures of postoperatieve revalidatie.

Veelal is een verwijzing van een arts niet nodig om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken.

In veel gevallen is het zo dat fysiotherapiekosten worden vergoed door zorgverzekeraars. De exacte vergoeding hangt af van uw verzekeringspolis. Neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om u op korte termijn te zien. We streven ernaar om afspraken zo snel mogelijk in te plannen.

Suiderbaanstraat 1
9101 AM Dokkum
T (0519) 22 34 33

Birdaarderstraatweg 70
9101 DC Dokkum
T (0519) 22 34 33

Bocksmeulen 33a
9101 RA Dokkum
T (0519) 22 34 33

Holwert

Elbasterwei 2
9151 KP Holwert
T (0519) 22 34 33

Ternaard

Van Harinxmastrjitte 9
9145 TA Ternaard
T (0519) 22 34 33

Eanjum

Mûnebuorren 11
(De Dobbe)
9133 MA Eanjum
T (0519) 22 34 33

Haadwei 51a
9104 BC Damwoude
T (0519) 22 34 33

Blije

Farrewei 22
9171 LM Blije
(MFA Blije)

Bekijk onze andere locaties