Afsluiten van een 28 jarig tijdperk

Onlangs hebben wij het Sportcentrum en onze medewerkers aan Pieter Boomsma, Raymond Mulder, Stefan Bodde en Jeroen Pel, collega´s van de Maatschap BoddeBouman Fysiotherapie, overgedragen.

Na ruim 28 jaar hebben we het stokje aan hen ‘doorgegeven’ en sluiten hiermee een tijdperk af.

Wij (Willem en Addy Bodde, Wessel en Hilde Bouman) bedanken jullie voor het lidmaatschap en met de nieuwe eigenaren zien wij de toekomst van het Sportcentrum met vertrouwen tegemoet!

Woordje van de nieuwe eigenaren

Sinds begin 2022 vormen wij (Pieter, Raymond, Stefan en Jeroen) de nieuwe maatschap BoddeBouman Fysiotherapie. Dit hebben wij getracht over te nemen met zo weinig mogelijk impact voor de patiënten. Nu, een jaar later, komt daar de volgende stap bij; het Sportcentrum. Ook deze overgang willen wij zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen zodat jullie (de leden) daar zo weinig mogelijk van merken. Zoals we bij de fysiotherapie hebben gedaan, zullen er ook nu organisatorisch kleine veranderingen plaatsvinden, echter proberen we dit te doen met minimale impact op jullie. Voorbeelden van veranderingen zijn het aannemen van een nieuwe fitness instructeur, te weten: Bouke Freark de Bruin, en dat het Sportcentrum vanaf september weer op de woensdagavond open zal zijn.

Waar voorheen de fysiotherapie en het Sportcentrum twee verschillende bedrijven waren, zullen deze voortaan één vormen, waarbij vanuit de maatschap Jeroen als aanspreekpunt zal fungeren voor het Sportcentrum.

Tot slot

Wij hopen op een prettige samenwerking, waarbij het gevoel dat iedereen zich welkom kan voelen in ons gezellige Sportcentrum blijft bestaan!