(leestijd: minder dan 5 minuten)

Een nieuw gezicht.

Hij is onze nieuwste aanwinst in het ‘Team Geriatrie’ 🎊 en stelt zich even voor. 🎤

Hallo! Mijn naam is Robbert Trommel. Met het nieuwe jaar ben ik gestart als geriatriefysiotherapeut bij BoddeBouman. Mijn expertise ligt op het gebied van de complexiteit binnen de geriatrie , zoals bij oncologische hulpvragen en gedrags en cognitieve problematiek.

Loopbaan

Mijn loopbaan ben ik begonnen als wetenschapper in de medische biologie🧑🏼‍🔬. Ondanks dat dit werkgebied nog steeds mijn interesse heeft, vond ik hier niet mijn uitdaging. Ik besloot om vanaf 2009 in de voetsporen 👣 van mijn vader te treden en de fysiotherapie in te gaan. Na verschillende werkplekken en werksettingen (zoals revalidatiecentra, eerstelijn en verpleeghuis) heb ik in 2020 mijn masteropleiding geriatriefysiotherapeut afgerond. Dit maakt mij een specialist in de ouderenzorg.

Toekomst

Komende jaren wil ik me graag verder ontwikkelen binnen de oncologie. Ik ben erg blij dat ik mijn carrière een volgende boost kan geven bij BoddeBouman🔥⚡️: een ambitieuze praktijk met een duidelijke en sterke visie op de (toekomstige) gezondheidszorg. En, als geboren (en getogen) Dokkumer voelt dit toch als ‘thuiskomen’! 🥳

Interesses

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn jonge gezin. Mocht er nog tijd over zijn, besteed ik dit graag aan sport (padel), kamperen of aan het verdiepen in de wetenschap.

Tot ziens op de praktijk (of bij u thuis)! 👋

Namens het hele team van BoddeBouman, welkom terug in Dokkum! 🤩

BoddeBouman Fysiotherapie Geratrie Dokkum Damwoude Holwert Ternaard Eanjum