Update 12 februari 2021

Beste leden,

We hopen dat het jullie allemaal nog goed gaat tijdens deze voortdurende lockdown. Velen van jullie verslijten de wandelschoenen (en vanaf nu waarschijnlijk ook de schaatsen).

Er worden elke dag heel wat kilometers gemaakt. Gelukkig, want o.a. bewegen is broodnodig voor een gezonde leefstijl net als de vitamine D die we buiten opdoen. Maar vergeten jullie de spiertraining niet? De gezondheidsraad en de WHO (Word Health Organisation) adviseren elke week 2 keer of vaker spier- en balanstrainingen te doen en elke dag lekker te bewegen en/of een paar keer per week te gaan sporten. Omdat je voor dat sporten op dit moment nog steeds niet naar ons Sportcentrum toe mag gaan, attenderen we jullie er nogmaals op dat wij online trainingen aanbieden waarbij alle spieren aan bod komen.

Kijk op deze website voor het weekprogramma. Bij de thuistrainingen train je het hele lichaam met behulp van elastiek/dynaband en een matje. Het is een uur lang gezamenlijk oefeningen doen. Daarnaast hebben we ook nog thematrainingen. De middagtraining om half 5 is maar een half uurtje en daarmee prachtig te combineren met een wandeling ervoor of erna. Alle lessen zijn toegankelijk voor iedereen omdat de instructrices meerdere niveaus van elke oefening aanbieden. Voor de verandering eens moe, bezweet en voldaan achter de computer vandaan komen, probeer het eens!

Geen trek in gezamenlijke trainingen?, dan helpen wij jullie met alle plezier aan een thuisschema, aangepast aan de dingen die je thuis hebt (denk aan een stoel, trap, pannen, dweil). Hiervoor kun je mailen naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Train je liever met professioneel materiaal (denk aan stang of dumbells) dan kun je dit, zolang wij gesloten moeten blijven, van ons lenen.

Wij duimen uiteraard dat we in maart weer open mogen, het is erg stil zonder jullie! Zorg goed voor jezelf en een ander en blijf gezond en fit en hopelijk tot gauw!

Team Bodde Bouman Sportcentrum.