Update 15 mei 2020:

Beste leden van Bodde Bouman Sportcentrum,

Aan de slag met BUITENSPORT!

Eindelijk, wij kunnen weer los ……… met SAMEN SPORTEN!

Ook al is dat voorlopig alleen buiten mogelijk……… geen probleem, want wij hebben niet stil gezeten en inmiddels hebben we voor jullie een mooi programma voor BUITENSPORT opgezet.

Iedereen kan er aan meedoen en het betreft kleine groepen (maximaal 9 personen) van zowel groepslessen als fitness. Met individuele aanpassingen/wensen kan rekening worden gehouden. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij onze trainsters Hannie, Amerens en Anette.

Als je mee wilt doen dan dien je van te voren een plaats te reserveren via onze website, daar staan ook de tijdstippen en locaties vermeld.

Let wel:
Er kan (voorlopig) 1x per week slechts 1 persoon per e-mailadres aangemeld worden. Trainingen gaan door bij minimaal 3 reserveringen.
Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei en 2
e Pinksterdag maandag 1 juni wordt er GEEN les gegeven!

Uiteraard moeten wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Bij de aanmelding moeten de Algemene Voorwaarden aangevinkt worden en daarin staat het BUITENSPORT PROTOCOL. Wij verzoeken iedereen dringend deze goed te lezen!

 

Tot slot: Samen sporten werkt stimulerend. Neem daarom eens een vriend of vriendin mee, die natuurlijk ook een plaats moet reserveren.
Wij hebben er al heel veel zin in om buiten te gaan sporten, want dat is ook nog eens super gezond en het is leuk om jullie allemaal weer te zien!

 

Dus aan de slag en meld je aan voor BUITENSPORT!

Team Bodde Bouman Sportcentrum.