Jubileumkrant

Bodde Bouman Sportcentrum en Fysiotherapie Dongeradeel brengen vandaag een jubileumkrant uit met een oplage van ruim 20.000 exemplaren.

krantvoorpaginaAanleiding is het 25-jarig jubileum van het sportcentrum en het 12,5-jarig bestaan van de fysiotherapie-praktijk in Dokkum. De jubileumkrant verschijnt op woensdag 11 september als bijlage van de Nieuwe Dockumer Courant.

DOKKUM - Het bedrijf – dat in de volksmond Bodde Bouman wordt genoemd – is begonnen met zeven collega’s aan de Suiderbaanstraat. Nu werken er maar liefst negentien. Iedereen komt in de jubileumkrant aan het woord. Ook zij die vanaf het eerste uur bij het sportcentrum waren betrokken worden geïnterviewd. Daarnaast worden de vijf verschillende vestigingen van Fysiotherapie Dongeradeel overzichtelijk in beeld gebracht.

De kracht van ‘Bodde Bouman’ is de combinatie van fysiotherapie met een sportcentrum onder één dak. Dat werkt heel goed. Maar ook de leuke sfeer wordt door iedereen genoemd. Het sociale aspect is bij dit bedrijf heel belangrijk. Zoals één van de medewerkers zegt: ,,Veel sportscholen zeggen dat, maar hier is het écht zo, je voelt het ook.’’