update 17-11-2020.

 

Beste leden!

Hoera, goed nieuws! Vanaf donderdag 19 november mogen er weer groepslessen gegeven worden.
M.i.v. die datum gaan we ons lesrooster dus weer aanpassen en kunnen de liefhebbers ook weer buiten in groepsverband trainen!

Jullie zullen begrijpen dat we daarom nu minder online lessen gaan aanbieden. Hieraan kun je deelnemen bijvoorbeeld bij verkoudheid en/of als je getest moet worden (wanneer je dus thuis moet blijven) of als inhaalles wanneer je op een ander tijdstip niet in de gelegenheid bent. Tevens wijzen we jullie er nog weer even op dat bij de online lessen een elastiek/dynaband nodig is, deze zijn te verkrijgbaar bij de balie aan de Rondweg.

Team Bodde Bouman Sportcentrum.

Zoomles week 48.

 

HIERONDER DE LINK NAAR DE LES VAN WEEK 48, MAANDAG 23 NOVEMBER 19.30 UUR.

JE KUNT JE VANAF 10 MINUTEN VÓÓR AANVANG VAN DE LES AANMELDEN DOOR OP DE LINK  TE KLIKKEN.

 

 https://us02web.zoom.us/j/85313337625?pwd=MjhTNEZ0QVd4d0orNmRqemlibUd2dz09

 

 TRAINEN ONDER DE DESKUNDIGE BEGELEIDING DIE JE VAN ONS GEWEND BENT MAAR DAN IN JE WOONKAMER!

VEEL SUCCES, ZET HEM OP!

TEAM BODDE BOUMAN SPORTCENTRUM.

 

 

 

 

 

Úpdate 11-11-2020.

 

 

Beste leden,

 

Het Bodde Bouman Sportcentrum komt bij u thuis!

Rare tijden (met corona) vragen om een moderne aanpak. Daarom gaan onze instructrices online trainingen aanbieden! Zo kunnen wij toch nog groepsgewijs training geven aan onze leden die dat leuker vinden dan individuele fitness. Ook kun je blijven trainen onder deskundige begeleiding als het alternatief, individueel binnen trainen in het Sportcentrum, niet jouw voorkeur heeft.

Op een afgesproken tijdstip via de computer (Zoom) live training krijgen met meerdere leden. Hoe gaat dat in zijn werk: Op onze site zullen binnenkort onder het item “Nieuws en/of Laatse Nieuws” data met tijdstippen komen met een daarbij behorende link. Deze link kun je 10 minuten vóór aanvang van de training activeren. Als je nog geen Zoom op je computer hebt is dat geen probleem. Dit gebeurt vrij vlot nadat je op “start meeting” hebt geklikt. Je komt daarna in een “wachtruimte” totdat de instructrice je aanwezigheid accepteert. Zodra je in de “meeting” zit, zie jij (na uitleg via de computer) de instructrice in het groot met daarboven een paar mede sporters. De instructrice ziet jullie allemaal verdeeld over het scherm. Je hoeft geen computerexpert te zijn om dit op te starten. Mocht je toch aan je kwaliteiten op dit gebied twijfelen, vraag dan of iemand uit je nabije omgeving de eerste keer bij aanvang van de les aanwezig is om jou te helpen. Het duurt maar een paar minuutjes. De volgende keren gaat het sneller en gemakkelijker.

Om het lichaam goed te kunnen trainen heb je een aantal spullen nodig; een stevige stoel en een stevige tafel of het aanrecht in de buurt. Daarbij is het fijn om, als je geen vloerbedekking hebt, een trainingsmat te hebben voor de oefeningen waarbij de moet liggen. Ook een trainingselastiek (dynaband of tube) zal gebruikt worden in de training. Mocht je deze niet in je bezit hebben, dan kun je een dynaband kopen in ons Sportcentrum voor € 3,00 (contant) per stuk. We hebben 2 verschillende weerstanden, gemiddeld en gevorderd. Dit kan op maandag tot en met donderdag tussen 8.30 – 12.00 uur, 13.00 – 15.30 uur en tussen 16.30 – 20.00 uur. Op vrijdag alleen ‘s ochtends van 8.30- 12.00 uur.

Maandagavond 16 november om 19.30 uur zal de eerste training plaatsvinden o.l.v. Hannie Korenblik. Ben jij er dan ook bij?

Pas goed op jezelf en elkaar en blijf vooral bewegen.

Met sportieve groet,

Team Bodde Bouman Sportcentrum.

 

 

 

Update 5-11-2020.

Beste leden,

Omdat er de komende twee weken geen groepslessen meer mogen worden gegeven zowel binnen als buiten hebben wij alles wat mogelijk onder ‘groepslessen’ zou kunnen vallen m.i.v. vandaag stopgezet.

Ons lesrooster voor binnen trainen is daarom aangepast. Voor degene die toch graag individueel wil komen trainen omdat zijn/haar lesuur is komen te vervallen kan net als voorheen een uur ‘reserveren’. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (dit ook vanwege de corona-maatregelen), dus reserveer op tijd. Mocht je onverwachts toch niet kunnen maak dan gebruik van de link in je bevestigings-mail om je af te melden. Maak hier alsjeblieft gebruik van zodat je niet onnodig een plaats bezet houdt.

We hopen dat dit alles maar voor twee weken nodig is, zodat we daarna weer gewoon als groep op 1.5 meter afstand van elkaar kunnen trainen. We wachten met spanning de persconferentie van 17 november a.s. af. 

Verder zijn we nog bezig met een nieuwe ontwikkeling, daarover binnenkort meer.

Team Bodde Bouman Sportcentrum.

Update 3-11-2020.

Beste leden!

Vanavond zijn er weer scherpere maatregelen aangekondigd tijdens de persconferentie van het kabinet.

We waren hoopvol gestemd, hadden al een beetje meegekregen dat sportcentra gelukkig niet hoeven te sluiten, maar wat we niet hadden verwacht is dat vanaf morgenavond 22.00 uur gedurende 2 weken geen groepslessen meer mogen worden gegeven.

In hoeverre dit voor ons en jullie consequenties heeft is nog even niet te overzien. We gaan in elk geval proberen een oplossing te zoeken voor de komende 2 weken.

Zodra er meer bekend is laten we dit weten via de mail en/of deze website.

 

Team Bodde Bouman Sportcentrum.

Update 30-10-2020.

Beste leden!

M.i.v. 1 november zijn de trainingstijden op de namiddag, avond en zaterdagochtend verruimd.

Je kunt nu langer trainen op het door jou gereserveerde tijdstip!

 

Team Bodde Bouman Sportcentrum.

 

UPDATE 17-10-2020.

Beste leden,

Even een update en duidelijkheid m.b.t. buitensporten/trainingen. Er is nogal wat verwarring ontstaan na de laatste persconferentie.

De volgende richtlijnen moeten worden gehanteerd en zullen door ons in acht worden genomen:

 Bron: Rijksoverheid

 • Er worden geen wedstrijden gespeeld.

 • Publiek is niet toegestaan.

 • (Sport)kantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

 • Sporten voor volwassenen (18 jaar en ouder) is alleen toegestaan indien er onderling 1,5 meter afstand gehouden wordt.

 • Je mag in een groepje met 2, 3 of maximaal 4 personen sporten (exclusief instructeur).  

 • Er mogen meerdere groepjes naast elkaar sporten als:

  • de groepjes minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden;

  • er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes;

  • zij niet mengen.

Als we ons aan bovenstaande houden kunnen we zonder problemen doorgaan met verantwoord buiten sporten!

 

 

Team Bodde Bouman Sportcentrum.

Mondkapjes dragen

 

Beste leden,

Ten gevolge van de nieuwe corona uitbraak (COVID-19) zijn wij genoodzaakt nieuwe maatregelen te treffen. Om te voorkomen dat wij jullie als leden kunnen besmetten draagt de fitnesstrainster, als zij de 1,5 meter afstand niet kan waarborgen, een mondkapje.

Lees verder
Bedrijfsfitness Startweken

Sport jij al met korting via bedrijfsfitness of wil je dit graag? Iedereen kan meedoen met de Bedrijfsfitness Startweken. Maak nu kans op fantastische prijzen!

De Bedrijfsfitness Startweken zijn weer losgebarsten, een gezonde zaak! Bij Bodde Bouman Sportcentrum bieden we jou de mogelijkheid om voordelig te komen sporten met een bedrijfsfitnessabonnement.

Lees verder
Update 30 juni 2020


Beste leden,

Wij zijn per 1 juli a.s. weer volledig OPEN dus jullie kunnen ook weer binnen aan de slag!

Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij een protocol opgesteld, uitgaande van de richtlijnen van het RIVM.

Lees verder