Update 12 mei 2021.

 

WE GAAN WEER OPEN!!!

Beste leden!

Zoals jullie wellicht hebben gehoord gisteravond tijdes de persconferentie, gaan de versoepelingen door en zijn we m.i.v. woensdag 19 mei eindelijk weer open voor binnen fitness, mits maandag de 17e de '"pauzeknop" niet wordt ingedrukt. Hier gaan we uiteraard niet van uit. Tot en met dinsdag 18 mei kunnen jullie reserveren voor fitness buiten of gebruik maken van de Zoomlessen. In de loop van dinsdag komt dan het nieuwe aanmeldrooster voor individueel binnen fitness of groepsles buiten online. Let op: de Zoomlessen en ook alle staande reserveringen komen, wanneer het nieuwe ruimere rooster ingaat, te vervallen. Je moet je dus opnieuw aanmelden!

Hopelijk zien we jullie allen weer gauw in ons Sportcentrum!

Team Bodde Bouman Sportcentrum.

Update 2 mei 2021

Beste leden,

Nieuwe versoepelingen voorlopig uitgesteld: Sportscholen blijven ook na 11 mei dicht.

Maar wij gaan door met bewegen! Jullie toch ook? Motivatie even weg?

Dan zetten wij jullie nu weer op de rails met tips om in actie te komen.

Lees verder
Update 29 april 2021

Beste Leden!

Even een mededeling m.b.t. de instructrices die de (buiten)lessen verzorgen. Met ingang van de volgende maand (mei) worden de woensdagmiddag en avonduren buiten (vanaf 16.30 uur) verzorgd door Anette Klaver in plaats van Amerens van der Woude.                                                       

We hopen uiteraard dat alleen buitentrainen nog van korte duur zal zijn en dat we vanf 11 mei eindelijk (ook) weer binnen mogen sporten!!!

Team Bodde Bouman Sportcentrum.

   

 

 

BUITEN FITNESS (START 8 MAART 2021).

Update 5 maart 2021.

Beste leden!

Het voorjaar komt eraan, we gaan buiten fitnessen!

Lees verder
oproep: Petitie sportscholen open!

Via onderstaande deze link kunnen jullie een petitie ondertekenen om de sportscholen zo snel mogelijk weer open te krijgen. We rekenen op jullie! Samen staan we sterk!

Petitie sportscholen moeten weer open!

Team Bodde Bouman Sportcentrum

Update 12 februari 2021

Beste leden,

We hopen dat het jullie allemaal nog goed gaat tijdens deze voortdurende lockdown. Velen van jullie verslijten de wandelschoenen (en vanaf nu waarschijnlijk ook de schaatsen).

Lees verder
Update 3-1-2021

Beste leden,

Allereerst wensen we jullie allemaal een gelukkig, sportief, maar vooral gezond 2021! Omdat we nog tot en met 19 januari gesloten moeten blijven, zullen de goede voornemens dit jaar anders uitgevoerd moeten worden dan andere jaren.

Lees verder
Update 28-12-2020

Beste leden!

Helaas heeft onze tent, die werd gebruikt voor de buitentrainingen, achter ons pand aan de Suiderbaanstraat de storm Bella niet overleefd.

Lees verder
Update 14-12-2020

Beste leden,

Helaas heeft premier Rutte vanavond nieuwe zwaardere maatregelen aangekondigd in verband met het Corona-virus.

Lees verder
Mondkapjesplicht/update 27-11-2020

Beste leden,

Vanaf 1 december a.s. is het van overheidswege verplicht een mondkapje te dragen in openbare ruimtes. Omdat ons Sportcentrum dan ook onder deze verplichting valt, hieronder alles even op een rijtje zoals het zal moeten.

Lees verder