Sportspreekuur

Aanmelden voor screening

Sportfysiotherapie

Het Sportspreekuur

Elke maandagavond wordt een (vrijblijvend) sportspreekuur georganiseerd. Iedere sporter met sport gerelateerde klachten, blessures of vraagstukken kan zich hiervoor aanmelden. Tijdens het sportspreekuur wordt er gekeken naar de oorzaak van de klacht en worden adviezen gegeven over het herstel en sportdeelname. Aanmelden kan via ‘WhatsApp de Sportfysio’ (06-51775368) of door contact op te nemen met het frontoffice (0519 223433).

BoddeBouman cirkel

Waar heb je last van?

WhatsApp de Sportfysio

Fysiotherapeuten Stefan en Remko staan klaar voor alle sporters van Noardeast-Fryslân. Je kan ze maandag en vrijdag bereiken via 'WhatsApp de Sportfysio' op het nummer 06-51775368 voor vragen of advies over sportblessures.

Sportfysiotherapie BoddeBouman

Het team

BoddeBouman heeft met Stefan Bodde een geregistreerd sportfysiotherapeut in huis. Door zijn topsport ervaring weet hij wat het lichaam van een sporter nodig heeft. Daarnaast is Stefan onderdeel van team-ACL en The Knee Club. Dit zijn twee organisaties de streven naar de beste behandelingen voor knie gerelateerde problemen bij sporters. Remko is in 2023 begonnen aan zijn master Sportfysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam. Wij blijven ons continue verdiepen en verbeteren voor de beste mogelijke behandeling en een duurzaam herstel. Onze kennis en ervaring gecombineerd is uniek in de regio Noardeast-Fryslân.

Stefan Bodde Fysiotherapie

Stefan Bodde

Remko van der Kooi

Remko van der Kooi

Stefan Bodde Fysiotherapie

Stefan Bodde

Johan Nieuwenhuis Fysiotherapeut

Johan Nieuwenhuis

WhatsApp met de sportfysio: 06-51775368
BoddeBouman fysiotherapie dokkum sportfysio

Sportfysiotherapie

Ongehinderd aan de slag kunnen met je sport of een sportieve activiteit? De sportfysiotherapeut weet precies wat hiervoor nodig is. Hij behandelt en begeleidt jou om de sportieve doelen te behalen. Acute blessures of terugkerende problemen, de sportfysiotherapeut bekijkt het lichaam als geheel en gebruikt zijn extra kennis om de oorzaak van het probleem te vinden. De sportfysiotherapeut is er voor zowel de amateur- als topsporter.

De specialist voor:

· Acute spierblessures
· Pees blessures/aandoeningen
· Enkel/knie revalidatie na een operatie
· Voorste kruisband revalidatie
· Beoordelen van ernst van blessures
· Groeipijn of blessures bij kinderen
· Verantwoord sporten met onderliggende ziekte

Maar ook voor:
· Ondersteuning bij het behalen van een sportprestatie
(bijvoorbeeld een marathon)
· Het verbeteren van sportprestaties
· Het ondersteunen van trainer en verenigingen

Aanmelden voor screening

Onze behandelmethoden: