Holwerd

holwerdFitness kan beoefend worden van 12 tot 90 jaar. Met behulp van een individueel trainings-programma train je je hele lichaam. Dit trainingsprogramma wordt door de fitnessinstructeur samen met de deelnemer opgesteld. Heeft u lichamelijke klachten, dan kan in overleg met één van onze fysiotherapeuten het schema aangepast worden. Door de diversiteit van de apparatuur is fitness voor bijna iedereen geschikt. periodiek testen en aanpassen van de trainingsschema’s zorgt voor een optimaal trainingseffect en beperkt de kans op blessures tot het minimum. 

Sportspecifieke training
Deze training is voor mensen, die een andere sport beoefenen, maar om redenen van o.a. prestatieverbetering, toelatingseisen voor bepaalde opleiding, seizoenstop eigen sport, (tijdelijk) in de fitness actief zijn. Het betreft hier dus geen blessuretraining. Men verplicht zich ook hierbij tot gebruikmaking van een officieel opgesteld trainingsschema. Mocht begeleiding/overleg vanuit de eigen sportvereniging gewenst zijn dan dient vooraf met de fitnesstrain(st)er/fysiotherapeut contact opgenomen te worden.

Vervolg op Fysiotherapie
Na een behandeling door de fysiotherapeuten dit een mogelijk vervolg. Het wordt sterk aangeraden, omdat het van belang is in beweging te blijven om conditie en krachten op peil te houden. Voor een juiste samenstelling van het programma treedt de fitnesstrain(st)er regelmatig in overleg met de fysiotherapeut.

Aanmelden
Telefonisch: 0519-220379, ’s ochtends tussen 9.00 en 12.00 uur of kom even binnenlopen tijdens de openingstijden.

Medische klachten
Intake fysiotherapeut verplicht, de kosten hiervan worden vergoed door uw  zorgverzekeraar indien men aanvullend verzekerd is voor fysiotherapie.