Fysiotherapie

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is gespecialiseerd in het verhelpen van problemen en klachten van het houdings- en bewegingsapparaat. Wanneer de balans tussen de dagelijkse activiteiten (belasting) en de hoeveelheid activiteiten die u aan kunt (belastbaarheid) is verstoord, kunnen er klachten ontstaan. Dit kan gaan om sportblessures, werk- of houdingsgerelateerde klachten, de gevolgen van ziekte of een ongeluk/ongeval. De fysiotherapeut is er om samen de verstoorde balans tussen de belasting en belastbaarheid te herstellen, zodat u de dagelijkse activiteiten weer kunt uitvoeren.

Tijdens de eerste afspraak wordt uw klachtenbeeld in kaart gebracht. Hierop volgend vindt er een lichamelijk functieonderzoek plaats.

BoddeBouman cirkel

Waar heb je last van?

Op basis van deze bevindingen maakt de therapeut samen met u een behandelplan. Door middel van behandeling, begeleiding en advisering probeert de fysiotherapeut u te helpen uw dagelijks leven zo goed mogelijk voort te zetten.

De fysiotherapeut beschikt over verschillende behandelmogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om samen met deze behandeltechnieken het actief bewegen te stimuleren. Dit is bedoeld om de beweeglijkheid van gewrichten, de spierkracht en/of stabiliteit te beïnvloeden en te vergroten. U krijgt hiervoor een huiswerk oefenprogramma welke digitaal is in te zien dankzij onze Physitrack app (E-health).

Manuele therapie BoddeBouman

Het team

BoddeBouman staat voor persoonlijke zorg met hoge kwaliteit dichtbij huis, waarbij de patiënt centraal staat. Met onze diverse specialisaties op verschillende locaties in Noardeast-Fryslân staan wij sterk om u in beweging te krijgen en te houden.

Verken ons team

Specialisaties: