Dokkum

boddebouman24Ons sportcentrum is een unieke accommodatie om op verantwoorde wijze aan uw gezondheid te werken. Wij bieden mogelijkheden aan zowel de recreatieve sporter als aan degenen die sporten op medische indicatie. Met deze combinatie waren wij bij onze start in 1994 één van de trendsetters van niet alleen Friesland, maar zelfs van Nederland.

Sinds Januari 2007 is in ons pand nog een bedrijf gevestigd: Fysiotherapie Dongeradeel, dat gevormd wordt door Willem Bodde (fysiotherapeut & manueel therapeut), Pieter Boomsma (fysiotherapeut), Wessel Bouman (fysiotherapeut & manueel therapeut), Willem Brouwers (fysiotherapeut), Raymond Mulder (fysiotherapeut & manueel therapeut), Jelly Visser (kinderfysiotherapeut), Jorrit de Jong (fysiotherapeut & geriatrie fysiotherapeut), Gryte Hoekstra, (fysiotherapeut), Jelmer Schaaf (fysiotheapeut & geriatrie fysiotherapeut i.o.), Stefan Bodde (fysiotherapeut & sportfysiotherapeut) en Jeroen Pel (fysiotherapeut & manueel therapeut i.o.)

Uiteraard kunt u eens vrijblijvend ons sportcentrum binnenwandelen voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. De koffie of thee staat altijd voor u klaar! Neem gerust, na afspraak, een kijkje in de les of doe mee aan een gratis proefles.

Graag brengen we ons team onder de aandacht (zie foto’s op onze website). Allen enthousiaste mensen gediplomeerd en deskundig op hun vakgebied. Door interne en externe (bij)scholing streven we met ons team voortdurend naar kwaliteit.

Tot slot herinneren we u aan het volgende:
De fysiotherapeut is sinds 6 januari 2006 rechtstreeks toegankelijk. Dit betekent dat er geen verwijzing nodig is van huisarts of specialist. Alle zorgverzekeraars vergoeden fysiotherapie vanuit de aanvullende verzekering. Een goede aanvullende verzekering is dus ook voor een sporter zeer belangrijk om verzekerd te zijn van een optimale begeleiding bij blessures.

Willem Bodde en Addy Bodde-Luit
Wessel Bouman en Hilde Bouman-Hulstijn